Nazovite nas: +385 99 302 8881Radno vrijeme od 01.06 do 30.9.

Aktivnosti i dodatna ponuda Vela Luke

Na ovoj stranici ćete pronaći mnoštvo dodatnih usluga koje vam možemo pružiti sami ili preko naših partnera. Ako želite da vam organiziramo uslugu prije vašeg dolaska molimo vas da to napravite putem naše kontakt stranice.

Dnevni izlet na otok Proizd

Dnevni izleti u Raj – otok Proizd

Ukoliko se želite opustiti i uživati u suncu i moru, onda je ovo pravi izlet za vas. Jedriti ćemo uzduž zaljeva Vele Luke prije nego stignemo na naše odredište - otok Proizd. Uživati ćete u ribljem ručku i neograničenim količinama vina dok vas zabavlja tradicionalna dalmatinska glazba. Biti će mnogo vremena za plivanje i sunčanje prije nego se vratimo nazad u Vela Luku.

Najam plovila Vela Luka

Najam plovila

Obalu otoka Korčule i okolni otočni arhipelag sa više od 50 otočića, najbolje je istražiti brodom. Razne vrste brodova moguće je iznajmiti u putničkoj agenciji Mediterano, smještenoj u centru Vele Luke.

Rent a car Vela Luka

Rent a car

Za sve goste koji na otok ne dolaze vlastitim vozilom u mogućnosti smo Vam ponuditi automobile, scootere i bicikle za najam

Dnevni izleti na otok Proizd

Dnevni izleti

Tijekom Vašeg boravka u kampu, na raspolaganju Vam stoji i ponuda dnevnih izleta. Ponuda se sastoji od izleta brodom na mnogobrojne plaže okolnih otočića, izleta u Nacionalni park otoka Mljeta, izlet u Dubrovnik, izlet na otok Vis, Hvar, itd

Ronjenje Vela Luka

Ronjenje

Podmorje akvatorija oko otoka Korčule zanimljivo je roniocima prvenstveno zbog kristalno čistog mora bogatog raznovrsnom florom i faunom, razvedene obale i zanimljivih ronilačkih lokacija.

Biciklizam otok Korčula

Biciklizam

Za putovanja biciklom otvorena su sva područja otoka Korcule. Ne traže prevelik napor a pružaju nevjerojatnu raznolikost krajolika. Biciklističke staze su označene.